GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

Pri PTS 100% zaupamo v kvaliteto naših storitev in produktov. Zato omogočamo 30-dnevno garancijo vračila denarja za naše storitve in produkte. Če meniš, da naš produkt oz. storitev ni prava zate, imaš v prvih 30 dneh po nakupu, pravico do 100% povračila zneska brez vprašanj.
Za vračilo denarja le pošlji zahtevo na [email protected] e-mail naslov.

VAREN NAKUP

Varnost vaših potrošniških pravic je naša prioriteta.
Zato imamo vspostavljena ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter vaših plačil. Zavezujemo se k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Potrošnikovi osebni podatki bodo uporabljeni izključno za potrebe izpolnitve naročila, pošiljanje informativnih gradiv, ponudb, računov in preostalo potrebno komunikacijo.

Za vsakršno obdelavo vaših osebnih podatkov, potrebujemo vašo privolitev. Brez vaše privolitve vaših osebnih podatkov ne bomo shranjevali, beležili ali uporabljali za kakršen koli namen. Podane osebne podatke, podprte z lastnikovo privolitvijo, bomo uporabljali izključno za namene navedene v politiki zasebnosti in jih nebomo delili z nepooblaščenimi, fizičnimi osebami, programi, spletnimi stranmi ali podjetji. Za varovanje in pravilnost osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam.

PLAČILNI POGOJI

Pri spletni prodaji kot najugodnejši način plačila priporočamo plačilo po sistemu PayPal.

ZAVRNITEV ODGOVORNOSTI

Vse fotografije produktov na spletni strani phoenixtrainingsystems.com so simbolične. Vse objavljene cene že vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico do napak v opisu in zavrnitve naročila v kolikor je prišlo do napak pri vnosu ali določanju cene.