KDO SMO?

Uradno ime podjetja: DIGITALNI PRODUKTI IN STORITVE, ŽAN BREZNIKAR S.P.

Naslov: POT K STUDENCU 8, 1211 LJUBLJANA – ŠMARTNO

Odgovorna oseba v podjetju (zakoniti zastopnik ali predstavnik): ŽAN BREZNIKAR

UPORABA, OBSEG IN NAMEN HRANJENJA IN OBDELAVE

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, tržnega obveačanja prek elektronske pošte, pospeševanja prodaje, profiliranja strank s ciljem prilagojene ponudbe vsebin in izdelkov strankam v elektronski pošti in na spletnih straneh. Ob poslanih elektronskih sporočilih si lahko zabeležimo prikaze na strani posameznikov prejetih sporočil in klike na povezave v prejetih sporočilih. Za boljšo in bolj usmerjeno ponudbo ter prilagajanje nadaljnjih sporočil zabeležene podatke avtomatsko obdelamo, analiziramo, profiliramo ter ocenjujemo zainteresiranost naših strank za poslana sporočila.

Za namen obveščanja z elektronsko pošto hranimo:

 • naslov elektronske pošte,
 • ime,
 • priimek,

Osebne podatke zbiramo z izrecno privolitvijo oz. soglasjem posameznikov. Soglasja hranimo skupaj z njihovo vsebino in vsebino obrazca, s katerim so bila dobljena.

Osebne podatke uporabljajo naši naslednji oddelki:

 • prodaja,
 • trženje,
 • podpora strankam

KONTAKTNI OBRAZCI

Preko storitve google docs, zbiramo sledeče osebne podatke:

 • Ime in priimek
 • Višina
 • Telesna teža
 • Datum rojstva
 • Osebni razlog za kontakt
 • Podano Zgodovino treningov in aktivnosti
 • Podatke o morebitnih poškodbah ali trenutnih zdravstvenih stanjih
 • Cilje osebe, pri našem podjetju
 • E-mail naslov
 • Telefonsko številko

Podane informacije beležimo z namenom boljšega razumevanja potreb in stanj stranke, kar nam omogoča bolj kvaliteten in varen trenažni proces. Poleg tega pa nekatere osebne podatke kot so e-mail naslov, ime in priimek ter telefonsko številko, uporabljamo za namene obveščanja in koordinacije s stranko. Podatki, ki so uporabljeni za namene trženja ter promocij naših storitev in izdelkov so opisani v odstavku “UPORABA, OBSEG IN NAMEN HRANJENJA IN OBDELAVE”

IZNOS

Zbirke osebnih podatkov hranimo na območju Republike Slovenije ter jih ne iznašamo v druge države.

OBDOBJE HRAMBE

Osebne podatke posameznika hranimo do preklica soglasja za hranjenje in obdelavo podatkov posameznika. Po preklicu soglasja posameznika njegove osebne podatke nemudoma učinkovito in trajno izbrišemo.

Podatke o prikazih prejetih sporočil in klikih na povezave v prejetih sporočilih hranimo še 12 mesecev od pošiljanja sporočila.

Če pustite komentar, se komentar in njegovi metapodatki shranijo za nedoločen čas. Tako lahko samodejno prepoznamo in odobrimo vse nadaljnje komentarje, namesto da jih zadržimo v čakalni vrsti za moderiranje.

Za uporabnike, ki se registrirajo na našem spletnem mestu (če obstajajo), osebne podatke, ki jih posredujejo, shranimo tudi v njihovem uporabniškem profilu. Vsi uporabniki lahko svoje osebne podatke kadar koli vidijo, uredijo ali izbrišejo (le svojega uporabniškega imena ne morejo spremeniti). Te informacije lahko vidijo in urejajo tudi skrbniki spletnega mesta.

PRAVICE POSAMEZNIKA (OSEBE)

Vsak posameznik lahko za svoje podatke kadarkoli zahteva

 • vpogled,
 • popravek,
 • dopolnitev,
 • prepis,
 • kopiranje,
 • popoln izbris,
 • prenos drugemu ponudniku sorodnih storitev,
 • prekinitev obdelave in hranjenja oz. preklic soglasja za obdelavo in hranjenje, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve oz. soglasja izvajala do njegovega preklica.

V primeru, da bi v našem podjetju želeli nadalje obdelovati osebne podatke za namen, ki ni namen, za katerega so bili osebni podatki zbrani, bomo posamezniku pred tako nadaljnjo obdelavo podatkov zagotovili informacije o tem drugem namenu in vse nadaljnje relevantne informacije, kot so podane v temu besedilu.

Če imate račun na tem spletnem mestu ali ste pustili komentarje, lahko zahtevate, da prejmete izvoženo datoteko osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, vključno s podatki, ki ste nam jih posredovali. Zahtevate lahko tudi, da izbrišemo vse osebne podatke, ki jih hranimo o vas. To ne vključuje podatkov, ki jih moramo hraniti za upravne, pravne ali varnostne namene.

V kolikor posameznik meni, da so mu z naše strani kakorkoli kršene pravice z naslova varstva njegovih osebnih podatkov, lahko kadarkoli poda pritožbo pri nadzornemu organu – Informacijskemu pooblaščencu v Republiki Sloveniji:

Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Dunajska cesta 22, 1000 Ljubljana,

Storili bomo vse, kar je v naši moči, da posamezniku pomagamo pri uveljavljanju svojih pravic.

PIŠKOTKI

Če na našem spletnem mestu pustite komentar, se lahko strinjate s shranjevanjem vašega imena, e-poštnega naslova in spletnega mesta v piškotkih. Te so namenjene vašemu udobju, tako da vam ni treba ponovno vnašati svojih podatkov, ko zapišete drug komentar. Ti piškotki bodo trajali eno leto.

Če obiščete našo prijavno stran, bomo nastavili začasni piškotek, da ugotovimo, ali vaš brskalnik sprejema piškotke. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in se zavrže, ko zaprete brskalnik.

Ko se prijavite, nastavimo tudi več piškotkov za shranjevanje vaših prijavnih podatkov in izbire prikaza na zaslonu. Piškotki za prijavo trajajo dva dni, piškotki za možnosti zaslona pa eno leto. Če izberete možnost “Zapomni si me”, bo vaša prijava trajala dva tedna. Če se odjavite iz računa, bodo piškotki za prijavo odstranjeni.

Če uredite ali objavite članek, se v vašem brskalniku shrani dodaten piškotek. Ta piškotek ne vsebuje nobenih osebnih podatkov in preprosto označuje ID objave članka, ki ste ga pravkar uredili. Po enem dnevu poteče.

VSEBINA IZ DRUGIH SPLETNIH MEST

Članki na tem spletnem mestu lahko vključujejo vdelano vsebino (npr. videoposnetke, slike, članke itd. ). Vdelana vsebina z drugih spletnih mest se obnaša enako, kot če bi obiskovalec obiskal drugo spletno mesto.

Ta spletna mesta lahko zbirajo podatke o vas, uporabljajo piškotke, vgrajujejo dodatna sledenja tretjih oseb in spremljajo vašo interakcijo z vgrajeno vsebino, vključno s spremljanjem vaše interakcije z vgrajeno vsebino, če imate račun in ste prijavljeni v to spletno mesto.

KOMENTARJI

Ko obiskovalci na spletnem mestu pustijo komentarje, zbiramo podatke, ki so prikazani v obrazcu za komentarje, ter tudi obiskovalčev naslov IP in niz uporabniškega agenta brskalnika za lažje odkrivanje neželene pošte.

Storitvi Gravatar se lahko zagotovi anonimiziran niz, ustvarjen iz vašega e-poštnega naslova (imenovan tudi hash), da se ugotovi, ali ga uporabljate. Pravilnik o zasebnosti storitve Gravatar je na voljo tukaj: https://automattic. com/privacy/. Po odobritvi vašega komentarja je vaša profilna slika vidna javnosti v okviru vašega komentarja.

PREDSTAVNOST

Če na spletno mesto nalagate slike, se izogibajte nalaganju slik z vgrajenimi podatki o lokaciji (EXIF GPS). Obiskovalci spletnega mesta lahko s slik na spletnem mestu prenesejo in izluščijo vse podatke o lokaciji.

PREGLED PODATKOV

Komentarji obiskovalcev se lahko preverijo s samodejno storitvijo za odkrivanje neželene pošte.