parallax background

Spoznaj ekipo Phoenix Training Systems

Phoenix Training Systems sestavljamo ekipa trenerjev, lifterjev in ljubiteljev treningov za moč in hipertrofijo. Povezuje nas konstantna želja po napredku, v dviganju in v življenju.

Naš pristop do treningov temelji na znanstvenih načelih ter izkušnjah v praksi, saj menimo, da teorija brez prakse ni vredna kaj dosti.

V skupno več kot 10-ih letih trenerstva ter tekmovalnih izkušenj v powerliftingu in weightliftingu, smo preizkusili nešteto programov, namenjenih povečanju moči in mišične mase, ter oblikovali metodo PTS sistem moči, ki nam in našim strankam že leta prinaša neverjetne rezultate.

V industriji, kjer je prisotnih OGROMNO dezinformacij in praznih obljub, želimo deliti znanstveno podprte in v praksi preizkušene informacije in ti pomagati na poti doseganja tvojih ciljev.

Kako se je vse skupaj začelo?

Naša fitnes pot se je začela pred več kot sedmimi leti s preprosto željo - postati močnejši in izgledati bolje.

Kot večina smo tudi mi začeli trenirati doma z lastno težo. Kmalu pa je pomanjkljiva oprema postala omejitev, zato smo prestopili vrata fitnesa in nedolgo zatem tudi odkrili športa moči - powerlifting in weightlifting.

Odprl se nam je nov svet, saj se pred tem nismo zavedali, da kaj takega sploh obstaja.

Fitnes je za nas na začetku predstavljal le kraj, kamor hodiš v prostem času in popolnoma rekreativno.

Nihče od nas se takrat ni zavedal, da je to šport, ki ga lahko resno treniramo in v njem tudi tekmujemo. Ta aspekt je bil za nas nov in nas je zaradi naših preteklih športnih izkušenj zelo privlačil.

Od tistega trenutka dalje so naše poti potekale za vsakega nekoliko drugače, nikoli pa nismo izgubili povezanosti in skupne želje po konstantnem napredku ter ljubezni do uteži.

Iz te skupne želje je nastal tudi Phoenix Training Systems, preko katerega želimo našo strast, znanje in izkušnje deliti s teboj.

Danes imamo skupno že več kot 10 let trenerskih in tekmovalnih izkušenj v powerliftingu, weightliftingu in splošnih treningih za moč ter hipertrofijo. Na naši poti pa smo dosegli uspehe, ki si jih na začetku ne bi mogli niti predstavljati.

Naši dosedanji dosežki vključujejo:

  • Številne naslove državnih prvakov in prvakinj ter državnih rekorderjev in rekorderk v powerliftingu in weightliftingu;
  • Številne mednarodne nastope v powerliftingu in weightliftingu in celo srebrno medaljo iz kadetskega Evropskega prvenstva v potisku s prsi;
  • Nešteto osebnih rekordov in transformacij, ki so ljudem spremenile življenja in
  • Ustvarjanje povezane skupnosti napredka željnih ljudi, ki raste iz dneva v dan!

Zakaj smo se odločili ustanoviti Phoenix Training Systems?

Vse se je začelo z navidezno preprostim ciljem, ki pa je veliko globlji, kot se zdi.

Naša vizija je prek treningov za moč izboljšati življenja drugih, kot so treningi za moč izboljšali življenja nam.

Za nas treningi za moč ne predstavljajo le poti do boljšega izgleda in večje moči v fitnesu.

Smiselno strukturirani treningi za nas predstavljajo aktivnost, ki te preobrazi tako fizično, kot tudi mentalno.

Nauči te pozitivnih navad, discipline in vztrajnosti ter je del zdravega življenjskega sloga vsakega posameznika v vseh obdobjih življenja.

Naš cilj je vsem lifterjem omogočiti kvalitetne in preizkušeno učinkovite treninge na dostopen in profesionalen način ter kredibilne informacije o treningih za moč narediti dosegljive vsem.

Naša glavna nagrada in razlog, zakaj smo se podali na to pot, so zadovoljni obrazi, prijateljstva, ki nastajajo in življenja, ki jih spreminjamo na tej poti.

Ekipa

Žan

Soustanovitelj & CEO
dipl. kineziolog
IPF Level II Trainer


Nejc

Soustanovitelj
IPF Level II Trainer


Matic

Soustanovitelj
NCSF Strength &
Conditioning Coach


Brezplačna e-knjiga!

Kakšna je naša metoda in kakšne nasvete ti lahko podamo pa boš najbolje razumel/a, če prebereš našo brezplačno e-knjigo: Ultimativni vodič do perfektnega počepa.

V več kot 20 000 besedah e-knjige boš izvedel/a:

  • Kako so številne naše stranke dosegle več kot 200 kg počepa in več državnih rekordov v powerliftingu in weightliftingu
  • Kako počepati VEČ kilogramov z MANJ poškodbami in bolečinami
  • Kako imeti največ počepa v svojem gymu!

Prav tako pa boš prejel tudi:

  • BREZPLAČEN začetniški program in
  • BONUS: Checklist do perfektnega počepa.

Vpiši svoje ime in email naslov in v nekaj minutah ti bomo poslali e-knjigo!
     ~    Ekipa PTS